Mijn tarief

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 of 60 minuten, zoals gebruikelijk, maar 90 minuten. Ik neem graag de tijd voor je in mijn praktijk in IJsselstein. Op verzoek kun je ook een afspraak maken voor een sessie van 60 minuten.

Mijn tarieven
Voor reguliere sessies van 90 minuten hanteer ik het tarief van €130
Relatietherapie sessies bij mij duren ook 90 minuten, en daarvoor reken ik ook €150

Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW), kun je in aanmerking voor vergoedingen. Vaak valt dit binnen de meeste aanvullende verzekeringen onder de noemer alternatieve geneeswijze. Verder is het goed om te weten dat je meestal snel, binnen 2 weken bij mij terecht kunt. En in mijn kleine praktijk kan ik meer aandacht aan je besteden en met toewijding werken aan je vragen en problemen.

De betaling ontvang ik graag direct na afloop van het consult. Dit kan contant of, als je daar gebruik van maakt, per mobiele overboeking. Je ontvangt dan meteen de digitale factuur in je mailbox.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.