Mijn tarief

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 of 60 minuten, zoals gebruikelijk, maar 90 minuten. Ik neem graag de tijd voor je in mijn praktijk in IJsselstein.

Mijn tarieven
Voor reguliere sessies van 90 minuten hanteer ik het tarief van €120
Relatietherapie sessies bij mij duren ook 90 minuten, en daarvoor reken ik ook €120

Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW), kun je in aanmerking voor vergoedingen. Vaak valt dit binnen de meeste aanvullende verzekeringen onder de noemer alternatieve geneeswijze.

De voordelen van mijn praktijk

  • Een persoonlijke benadering
    Kleinere praktijken zoals die van mij besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent bij mij geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding.
  • Mijn sessies zijn langer
    In plaats van de gebruikelijke 45 minuten, die veel van mijn collega’s gebruiken, duurt een sessie bij mij 90 minuten.
  • Geen wachtlijst
    Je kunt bij mij altijd terecht binnen een periode van 2 weken.

De betaling ontvang ik graag direct na afloop van het consult. Dit kan contant of, als je daar gebruik van maakt, per mobiele overboeking. Je ontvangt dan meteen de digitale factuur in je mailbox.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.