Lees de ervaringen van mijn cliënten

“Eveline heeft mij enorm geholpen met het verwerken van recente maar ook diep gewortelde issues die ik had. Ze is doortastend, wat ik niet altijd makkelijk vond, maar wat wel heel nodig is geweest om echt jezelf te zien en tot de kern te komen. Een manier van therapie die bij je moet passen maar waar ik heel veel baat bij heb gehad.”
Elly

“Eveline heeft me met haar balans tussen directheid en zachtheid enorm geholpen mijzelf beter te snappen. Hierdoor vind ik veel meer rust en kan ik zowel mijn verleden als mijn toekomst vastpakken zoals het was, is en kan zijn.”
Maurice

“Dankzij Eveline ben ik losgekomen van oude patronen en ben ik als persoon enorm gegroeid. Ik had van tevoren nooit kunnen dromen dat al mijn doelen haalbaar waren, maar dankzij Eveline d’r aanpak, kennis, ervaring, humor en lef is het gelukt. Ik kan iedereen aanbevelen om een traject bij haar te volgen.”
Bernadette

“Hele fjjne vrouw met veel praktische tips en weet goed bij de kern te komen en je gedrag te veranderen. Ik geloof ook heel erg in de technieken die ze hiervoor gebruikt en ze past deze goed toe.”
Jeffrey

“Met humor en scherpe analyses helpt Eveline je door je moeilijkste momenten heen. Ze helpt je je eigen kracht en je eigen ik te herontdekken en ongezonde patronen te doorbreken en te vervangen voor gezonde patronen.
Ik vind Eveline een zeer lieve, intelligente, humoristische en oprechte vrouw en ben haar ongelofelijk dankbaar. Ik kan haar met heel mijn hart aan iedereen aanraden. Ik heb gelachen en gehuild en ben er als een nieuw mens weggegaan.”
Djorhia

“Ik kreeg Evelien aangeraden door een vriend en de emotieve therapie gevolgd en afgerond. Het heeft mij enorm geholpen, mijn negatieve gedachten/emoties op verschillende vlakken zijn verdwenen of sterk verminderd. De therapie is zwaar, maar het is het voor mij waard geweest. Evelien is een aanpakker en niet bang om dingen direct te benoemen, ik heb haar als een heel fijn mens ervaren. De therapie werd bij mij niet vergoed, check dit dus voor je start, maar het is het voor mij waard geweest.”
Peter

“Ik voelde me erg op mijn gemak bij Eveline. Een hele lieve vrouw. Het heeft me zeker verder geholpen. Durf nu meer voor me zelf op te komen.”
Jolanda

“Door de emotieve therapie heb ik geleerd meer vanuit mijzelf en mijn gevoel te reageren en te handelen. In het begin lijkt het vreemd, maar je leert het echt te voelen. Ik ben trots op mezelf, en sta veel meer met 2 voeten op de grond.”
Hette

“Fijne maar soms ook pittige sessies met Eveline hebben mij geholpen mezelf, mijn gevoelens en relaties weer terug te vinden/te verbeteren.”
Diana

“Eveline heeft mij met haar doortastendheid heel goed geholpen. Ze is zeer professioneel en weet goed de pijnpunten bloot te leggen. De therapie/coaching die zij geeft paste goed bij mij en ik heb hier veel aan gehad.”
Marielle

“Bedankt voor je fijne en liefdevolle hulp bij de verwerking van mijn processen. Toen ik met deze therapie begon was ik vrij onzeker over mezelf en in de loop van de therapie durf ik nu meer voor mezelf op te komen en sta ik steviger in mijn schoenen en ik ben zelfverzekerd.”
Rebecca

“Eveline heeft mij enorm geholpen. Het is een bekwame vrouw die de tijd neemt. Ze is open en kritisch, stelt de goede vragen. En zeker met een flinke dosis humor.
Onwijs veel geleerd over mezelf, herkennen van patronen uit het verleden. Ik ben oprecht blij dat zij mij verder heeft geholpen.”
Simone

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.