Psycholoog IJsselstein

Al jaren werk ik vanuit mijn eigen praktijk in IJsselstein. Wat je klachten en problemen op dit moment ook mogen zijn, ik help je daar graag bij. Als je voor de eerste keer bij mij komt, dan gaan we samen kijken en onderzoeken waar je precies tegen aanloopt. Uiteindelijk ga je zelf tijdens en na de gesprekken aan de slag. Want ik ga je helpen om zelf signalen leren te herkennen en hoe je bestaande oude patronen kunt gaan doorbreken. Als je bij mij een afspraak wilt maken bij Psycholoog IJsselstein, dan heb je geen verwijzing nodig van je huisarts, neem gerust contact met mij op. Je kunt op korte termijn en in de avonduren bij mij terecht.

Afhankelijk van wat er precies aan de hand is combineer ik verschillende therapievormen met elkaar, van emotieve therapieEMDR tot aan relatietherapie. Mijn wens is dan ook om je nu concrete en praktische handvatten mee te geven om je probleem zelf aan te kunnen pakken. Niet alleen voor nu, maar ook voor later als je weer tegen hetzelfde aanloopt of in een vergelijkbare situatie terecht komt.

Maurice over zijn ervaring met mij
“Eveline heeft me met haar balans tussen directheid en zachtheid enorm geholpen mijzelf beter te snappen.”

Je bent bij Psycholoog IJsselstein niet de enige

Het is ook goed om te weten dat er veel andere mensen zijn die te maken hebben met soortgelijke problemen. Je hebt nu misschien nog het gevoel dat je de enige bent die dit meemaakt. Maar dat is niet waar. De realiteit is dat er op dit moment ontzettend veel mensen zijn die vastlopen. En velen hebben de weg naar een goede psycholoog en therapie al gevonden en hebben zo hun problemen aan kunnen pakken.

Voor deze en andere klachten en problemen maken mensen een afspraak bij mij:

Er zijn uiteraard ook genoeg andere mentale klachten die je bespreekbaar kunt maken bij onze psychologenpraktijk in IJsselstein. Tijdens het eerste gesprek zetten we onder elkaar waar je precies last van hebt en van welke klachten je eigenlijk af wilt komen.

Samen met onze psycholoog in IJsselstein ga je bekijken hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit behandelplan wordt altijd besproken. Door het nauwe contact met psycholoog IJsselstein kun je op een prettige manier aan de slag gaan met je klachten.

Diana over haar ervaring met mij
“Fijne maar soms ook pittige sessies met Eveline hebben mij geholpen mezelf, mijn gevoelens en relaties weer terug te vinden/te verbeteren.” Lees meer ervaringen

Kom een keer bij mij op gesprek

Als je graag een afspraak wilt maken voor een eerste gesprek dan raad ik je aan om hiervoor even contact op te nemen. Zodat we samen kunnen kijken naar je vraag en om een afspraak in te plannen.

Tijdens het bellen kun je natuurlijk altijd vragen stellen als er iets niet helemaal duidelijk is of als je graag iets meer te weten wilt komen. Door vandaag nog te kiezen voor onze psychologenpraktijk in IJsselstein is het ook voor je mogelijk om de eerste stap te zetten.

Maak een afspraak bij mij
Bel mij gerust even op of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je al een eerste afspraak in wilt plannen. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.