Mijn tarief

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 60 minuten. Ik neem graag de tijd voor je in mijn praktijk in IJsselstein. Op verzoek kun je ook een afspraak maken in de avond, maar ook voor een sessie van 90 minuten.

Mijn tarieven
Voor reguliere sessies van 60 minuten hanteer ik het tarief van €100
Relatietherapie sessies bij mij duren ook 60 minuten, en daarvoor reken ik ook €100.
Wil je een afspraak maken in de avond dan reken ik €150 voor 60 minuten.

Aanvullende verzekeringen
Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW) en de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
(RBCZ), kun je in aanmerking komen voor vergoedingen. Vaak valt dit binnen de meeste aanvullende verzekeringen onder de noemer alternatieve geneeswijze. Verder is het goed om te weten dat je meestal snel, binnen 2 weken bij mij terecht kunt. En in mijn kleine praktijk kan ik meer aandacht aan je besteden en met toewijding werken aan je vragen en problemen.

De betaling ontvang ik graag direct na afloop van het consult. Dit kan contant of, als je daar gebruik van maakt, per mobiele overboeking. Je ontvangt dan meteen de digitale factuur in je mailbox.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.