Mijn tarief

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 90 minuten. Ik neem graag de tijd voor je in mijn praktijk in IJsselstein. Op verzoek kun je ook een afspraak maken in de avond, maar ook voor een sessie van 60 minuten.

Mijn tarieven
Voor reguliere sessies (integrale holistische massage als zowel individuele – en relatietherapie) van 90 minuten hanteer ik het tarief van €183.
Wil je liever een afspraak van 60 minuten maken hanteer ik het tarief van €122.
Wil je een afspraak maken in de avond? Na 20:30 reken ik €183 voor 60 minuten.

Aanvullende verzekeringen
Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW) en de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), kun je in aanmerking komen voor vergoedingen. Vaak valt dit binnen de meeste aanvullende verzekeringen onder de noemer alternatieve geneeswijze. Verder is het goed om te weten dat je meestal snel, binnen 2 weken bij mij terecht kunt. En in mijn kleine praktijk kan ik meer aandacht aan je besteden en met toewijding werken aan je vragen en problemen. Meer hierover lees je op: https://lvpw.nl/partner/vergoeding-zorgverzekeraar/

De betaling ontvang ik graag direct na afloop van het consult. Dit kan contant of, als je daar gebruik van maakt, per mobiele overboeking. Je ontvangt dan meteen de digitale factuur in je mailbox.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening.

Klacht over mij?
Neem dan ten eerste contact met mij op om dit te bespreken. Als we er samen niet uitkomen. Dan is het goed om te weten dat ik als Registertherapeut van LVPW val onder het tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie van Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG). Lees hier meer over het klachtenregelement.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.