Eveline Loerakker – Therapeut IJsselstein

Mijn naam is Eveline, geboren 27 augustus 1972. Ik ben moeder van 2 kinderen. Ik heb na mijn studie HBO algemeen maatschappelijk werk, de twee jarige praktijkopleiding Emotieve therapie gedaan en mijn diploma behaald in 2006. In 2015 heb ik de opleiding voor EFT relatietherapie afgerond. Ik heb 13 jaar gewerkt als algemeen maatschappelijk werker en sinds 2018 werk ik volledig in mijn eigen praktijk.

Ik ben intuïtief, leg de vinger op de zere plek, ik ben duidelijk, ik confronteer, ik volg de ladingen waar je lichaam mee komt en begeleid je in het proces van het oplossen en integreren van je emotionele ladingen en trauma’s. Ik ga niet mee in de drama’s en trucjes die je opwerpt om weg te blijven bij de kern van je probleem.

Verandering begint met de eerste stap naar hulp. Volgens mijn cliënten bied ik die hulp op een warme, prettige, humoristische, deskundige manier, zonder oordeel. Ik laat je zelf ontdekken en formuleren wat je doelen zijn voor de therapie.

Daan over zijn ervaring met mij:
“Evelien heeft mij heel erg geholpen met m’n zelfbeeld. Na het hele traject ben ik anders naar mezelf gaan kijken en zet ik mezelf op de eerste plaats. Ze weet precies wat voor vragen ze moet stellen om alles eruit te krijgen. Heeft mij heel erg geholpen.”
Lees meer ervaringen

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.