Eveline Loerakker – Therapeut IJsselstein

Jou weer laten stralen, en krachtig voelen is mijn passie. Door mijn jarenlange ervaring zie ik snel waar je pijnpunten liggen. Naast mijn werk in mijn eigen praktijk ben ik 10 jaar lang maatschappelijk werker geweest. Het is daarom ook mogelijk om behalve therapie, hulp te krijgen bij praktische regelzaken. Jij bepaald dan wanneer, hoe lang, hoe vaak je langskomt.

We nemen de tijd om jou die pijn aan te laten gaan, zodat je het los kan laten. Je zult je snel op je gemak voelen, door mijn no nonsens aanpak en warme benadering. Ik ga niet mee in de drama’s en trucjes die je opwerpt om weg te blijven bij de kern van je probleem. Hierdoor zul je snel resultaat boeken, en je doelen bereiken. Want iedereen heeft wel eens hulp nodig.

Verandering begint met de eerste stap naar hulp. Volgens mijn cliënten bied ik die hulp op een warme, prettige, humoristische, persoonlijke en deskundige manier, zonder oordeel. Soms heb je een luisterend oor nodig. Vragen om hulp is spannend, maar weet dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.