Vrouwengroep

Where women come together mountains move

Vrouwencirkels zijn al eeuwenoud. In Europa worden vrouwencirkels ook steeds populairder. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid te delen met je ‘zusters’ is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben. In de huidige westerse maatschappij nemen vrouwen weinig tijd om stil te staan, ons volle leven vraagt van ons dat we vaak blijven doorgaan. Er is nog steeds weinig ruimte voor de vrouwelijke kwaliteiten zoals verzachten, openen, ontvankelijk zijn, meebewegen en overgave. Een vrouwencirkel is een ideale plek om hierbij stil te staan, om ons vrouw-zijn te eren en te bekrachtigen.

Wees welkom prachtige vrouw bij deze:
sisters of the moon cirkel

Chantal
“Als ik Eveline omschrijf in 5 woorden komen de woorden passie, energie, drum/zang, vertrouwen en ontspanning in mij op. Ze heeft een hele relaxte, nuchtere manier van begeleiden, het mogen delen en loslaten wat niet meer nodig is.
Er is in woorden niet te omschrijven wat de bewustwording van je eigen gevoel met jezelf doet, hoeveel energie dit geeft.
Gun dit cadeautje aan jezelf ?”

Programma
Onder begeleiding van mijn trommel en zang vorm je een veilige verbonden cirkel met vrouwen.

Je spreekt je intentie uit voor de cirkel.

We doen een ontspanningsoefening waardoor je zakt in je lichaam en je bewust wordt van wat je voelt in het moment. Je inzichten deel je in de groep.

Je doet een Sjamanistische reis onder begeleiding van zang, drum en klankschalen.
Je laat los wat je niet meer nodig hebt.

Er is iedere keer een thema die op dat moment passend is bij de groep.

Deze dag is een kadootje aan jezelf, je mag ontspannen en je even laten dragen. Je krijgt inzichten in wat er op dat moment speelt en je gaat vol energie weer naar huis.

Begeleider
Ik geef healings, vrouwengroepen, relatietherapie, emotieve therapie, EMDR en holistische massages.

Mijn passie is vrouwen een plek geven waar ze zich gedragen voelen, waar ze kunnen zakken in hun vrouwelijkheid. Waar ze inzichten krijgen in hun gevoelens en er helemaal mogen zijn.

Heb je vragen of wil jij je aanmelden, neem dan contact met mij op.

Melanie
“Vrouwencirkel bij Eveline is een bijzondere ervaring. Ik heb al een paar keer een cirkel meegemaakt bij haar. Ik kreeg inzichten in het thema wat wij deden. Ik voelde mij gedragen, gezien en veilig. Haar zang en trommel zijn magisch en bracht mij naar de diepere lagen in mijzelf. Dat wat ik daarvoor niet kon voelen werd zichtbaar. Ik voelde mij daarna zachter, vrouwelijker en verbonden met de groep.”

Sandra
“Eveline weet keer op keer een goede sfeer neer te zetten, waarbinnen processen die op dat moment spelen ruimte krijgen. Ook healing mag plaatsvinden waar nodig, onder de professionele begeleiding van Eveline
Zij is een liefdevolle, krachtige en speelse vrouw, ze neemt geen blad voor haar mond. Haar eigen ervaringen, met alle ups en downs van dien, maken haar een wijs en rijp mens. Ik ben heel blij met onze samenwerking.
In mijn centrum Holistik Matters gaat het om bewustwording, healing en persoonlijke groei. Ik heb Eveline gevraagd om workshops te geven omdat zij heel mooi binnen dit kader past.”

NK
“Wat ik in jouw heb ervaren is een oermoeder gevoel. Je maakt dat ik kan thuiskomen in mezelf. Diep thuiskomen. Waardoor ik in verbinding kom met mijn oergevoel en het weten dat alles er al is. Dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf, dat ik alles aankan. Wat zich ook aandient. Dat ik datgene durf aan te kijken wat ik doorgaans liever ontwijk. Het is een feest om aan jouw vrouwen cirkels te mogen deelnemen. Je prachtige stem, gezang en rituelen creĆ«ren een ambiance van verbinding, gedragen worden en bezieling. Je bent een prachtige, inspirerende en lieve powervrouw. Een sister om van te houden! Wees niet bang om de wereld in te trekken met wat je doet. Je publiek is er klaar voor.”

Wanneer:
Zondag 11-02
Zondag 21-04
Zondag 30-06

Hier kan je de flyer met meer informatie over de vrouwengroepen vinden.

Inloop: 12:45
Start 13:00 einde 16:00.

Waar: Yoganiek, achtersloot 81a, ijsselstein
Kosten: 60 euro
Thema: iedere keer is er een ander thema afgestemd op de groep. En het gaat om losse bijeenkomsten.